ONZE DIENSTEN

Op zoek naar een stadstuin architect? Kies voor Citygardendesign!

De verkwikkende creativiteit van jouw stadstuin architect

 

Citygardendesign: stadstuin architect met grenzeloze scheppingskracht

Een stadstuin architect is niet zomaar een tuinontwerper. De beschikbare ruimte is in zo’n stadstuin immers beperkt. Hierdoor zijn inventiviteit en een out-of-the-box ingesteldheid absolute basisvoorwaarden. Door verder te kijken dan alleen de oppervlakte en omvang, boren we bij Citygardendesign steevast nieuwe bronnen van verdieping en uitstraling aan. Zo toveren we werkelijk iedere tuin om tot een zinderend lust- of rustoord. Voor ons is er slechts één leidraad: jouw wens voor je unieke tuinproject.

 

De dialoog met jouw stadstuin architect

Om je beoogde groene pareltje perfect in te schatten, is het natuurlijk van groot belang dat we een volledig zicht krijgen op jouw specifieke verzuchtingen. Wil je een tuin waarin vooral dynamiek en leven centraal staan? Of snak je naar een eigen natuurlijke rustbron? Welk doel jouw tuintje ook moet dienen; wij hebben de ingrediënten en deskundigheid om dit feilloos in te vullen. Daarom zetten we als stadstuin architect sterk in op inspraak en transparantie. Vóór we aan de slag gaan, zitten we graag even samen om alles uitvoerig te bespreken. Vanuit die dialoog planten we namelijk de eerste zaadjes…

 

Een stadstuin voor iedere woning

De ene tuin is natuurlijk de andere niet. Een stadstuin is bij uitstek onderdeel van een ruimer geheel. Als stadstuin architect is Citygardendesign van vele markten thuis. Van appartement-terrasjes, over herenhuizen tot kleine bedrijfstuintjes; we vinden altijd de meerwaarde die jij voor ogen hebt. Zo integreert jouw stadstuintje zich naadloos in het hele woon- of werkconcept.

Heeft u een vraag? Contacteer ons